top of page

Цени и покритие на безжичния Интернет за Област Видин

Покритието с широколентов безжичен интернет обхваща територията на по-голямата част от област Видин. Покритието включва целия гр. Видин, както и населените места Арчар, Дунавци, Жеглица, Антимово, Кутово, Сланотрън, Кошава, Гомотарци, Ясен, Флорентин, Бела Рада, Слана Бара, Новоселци, Рупци, Акациево, Иново, Гайтанци, Динковица, Капитановци, Покрайна, Майор Узуново, Калина, Плакудер, Градец, Гъмзово, Ново Село, ВинаровоДелейна, Ракитница, Косово, Брегово, Връв, Куделин, Балей, Тополовец, Генерал Мариново, Дружба, Цар Петрово, Каленик, Раброво, Каниц, Шишенци, Бориловец, Периловец, Градсковски колиби, Големаново, Бойница, Кула и други. Работим също по проекти за осъществяване на свързаност с корпоративни клиенти, чиито офиси или работни места се намират далеч от покритието с кабелен Интернет.

За да заявите желанието си за включване в мрежата е достатъчно да натиснете бутона и да попълните информацията във формата ни за контакт. Наши служители ще проверят възможностите за включване на посочения от Вас адрес и/или географски координати и в рамките на 24 часа ще се свържат с Вас по телефона.

*     За отдалечени и трудно-достъпни локации тарифният план се договаря индивидуално с клиента.

**   Скоростите на достъпа са негарантирани и максимално достижими в рамките на тарифния план.

*** Инсталационната такса за клиенти, отдалечени на повече от 10 км. от гр. Видин се договаря индивидуално, като най-ниската такса е 25 лв. с ДДС. Посочената инсталационна такса е валидна само ако антената може да бъде монтирана в рамките на имота на клиента! Ако за монтажа се налага антената да бъде монтирана на по-далечно разстояние (уличен стълб, съседен имот и др.) поради липса на видимост към предавателя ни, допълнително използвания за целта кабел се заплаща на цена 1.20 лв. с ДДС.

bottom of page