Цени и покритие на мрежата ни в гр. Перник

 

Мрежата ни покрива района на целия гр. Перник, както и околните села.

 

Осигуряваме отлично качество на услугата и големи скорости на сваляне и качване на информация.

При аварии или технически неизправности екипът ни успява да реагира бързо и качествено да отстрани възникналите проблеми в рамките на 1-2 часа. Това ни прави безспорен лидер в доставката на Интернет в посочените райони!

Цени и покритие на локална безжична мрежа в обл. Перник

 

Безжичната ни високоскоростна мрежа покрива целия район на пернишките квартали Караманица, Куциян, Калкас, Промишлената зона, както и селата Кладница, Боснек, Чуйпетлово, Кралев Дол и Мърчаево.

 

Освен тези села покритие с високоскоростен безжичен интернет имаме в гр. Радомир и в селата Егълница, Дебели Лаг, Извор, Кленовик, Житуша, Жедна, Касилаг, Кондофрей, Чуковец, Негованци, Бобораци, Прибой, Беланица, Кошарите, Стефаново, Друган, Долна Диканя, Горна Диканя, Дрен, Гълъбник, Бегуновци, Садовик, Режанци, Конска, Брезнишки Извор,  Ребро, Муртинци, Гърло, Сопица, Велковци, Расник, Вискяр, Бабица, Гоз, Долни Романци, Горни Романци, Арзан, Планиница, Слатино, Ракиловци и др.

Предстои ни разширяване на услугата към с. Кошарево.

 

Безжичната ни мрежа осигурява отлично качество на услугата и големи скорости на сваляне и качване на информация. Характерно за нея е, че е устойчива на капризите на времето, не се влияе от гръмотевичната активност и предоставя висока надеждност на достъпа в 99.9% от времето. 

 

Ценова листа

Ubiquiti Networks, Inc., и неговите филиали не са отговорни, и не носят никаква отговорност, за предоставянето на всички услуги. Появата на всяко лого или позоваване на Ubiquiti Networks не е гаранция за всяка услуга или компания. Ubiquiti, логото на Ubiquiti и Ubiquiti Networks са регистрирани търговски марки или търговски марки на Ubiquiti Networks, Inc. или нейните филиали в САЩ и други страни.