Цени и покритие на мрежата ни в гр. Перник

 

Започна цялостно изграждане на новата ни оптична PON мрежа! PON мрежата ни осигурява скорости за достъп до Интернет до 1 Gbit/s и покрива района на кв. Църква, части от кв. Изток, с. Студена и с. Кралев Дол. Целия гр. Перник, както и околните села са покрити с вискоскоростна безжична мрежа.

Осигуряваме отлично качество на услугата и големи скорости на достъп до Интернет. При аварии или технически неизправности екипът ни успява да реагира бързо и качествено да отстрани възникналите проблеми в рамките на 1-2 часа. Това ни прави безспорен лидер в доставката на Интернет в посочените райони!

Ценова листа

Пакет "Fiber 200", до 200 мбит/с: Цена: 20 лв./месец

Пакет "Fiber 300", до 300 мбит/с: Цена: 25 лв./месец

Пакет "Fiber 500", до 500 мбит/с: 35 лв./месец


Извън тези пакети е възможно предоставяне на услуга с гарантиран капацитет или по желание на клиента. Цените в тези случаи са по взаимно договаряне.

Цени и покритие на локална безжична мрежа в обл. Перник

 

Безжичната ни високоскоростна мрежа покрива целия район на пернишките квартали Караманица, Куциян, Калкас, Промишлената зона, както и селата Кладница, Боснек, Чуйпетлово, Кралев Дол и Мърчаево.

 

Освен тези села покритие с високоскоростен безжичен интернет имаме в гр. Радомир и в селата Егълница, Дебели Лаг, Извор, Кленовик, Житуша, Жедна, Касилаг, Кондофрей, Чуковец, Негованци, Бобораци, Прибой, Беланица, Кошарите, Стефаново, Друган, Долна Диканя, Горна Диканя, Дрен, Гълъбник, Бегуновци, Садовик, Режанци, Конска, Брезнишки Извор,  Ребро, Муртинци, Гърло, Сопица, Велковци, Расник, Вискяр, Бабица, Гоз, Долни Романци, Горни Романци, Арзан, Планиница, Слатино, Ракиловци, Кошарево, Габров дол - високата част, Гигинци - високата част, Непразненци, Слаковци, Сопица - високата част, и др.

Безжичната ни мрежа осигурява отлично качество на услугата и големи скорости на сваляне и качване на информация. Характерно за нея е, че е устойчива на капризите на времето, не се влияе от гръмотевичната активност и предоставя висока надеждност на достъпа в 99.9% от времето. 

 

Ценова листа

Пакет "Стандарт", 35 мбит/с български достъп и 15 мбит/с международен достъп: 25.00 лв. с ДДС

Пакет "Премиум", 50 мбит/с български достъп и 25 мбит/с международен достъп: 35.00 лв. с ДДС


Извън тези пакети е възможно предоставяне на услуга с гарантиран капацитет или по желание на клиента. Цените в тези случаи са по взаимно договаряне.

 

Инсталационна такса за включване към мрежата - 25 лв. с ДДС. Посочената инсталационна такса е валидна само ако антената може да бъде монтирана в рамките на имота на клиента! Ако за монтажа се налага антената да бъде монтирана на по-далечно разстояние (уличен стълб, съседен имот и др.) поради липса на видимост към предавателя ни, допълнително използвания за целта кабел се заплаща на цена 1.20 лв. с ДДС.

 

За достъпа до Интернет е необходимо клиентско приемо-предавателно устройство . Същото се получава от клиента срещу депозит от 120 лв., като депозитът се възстановява след края на договора при връщане на устройството в изправност. В този случай клиентът заплаща месечните такси когато има нужда да ползва услугата.