Цени и покритие на мрежата ни в гр. Перник

 

Мрежата ни покрива района на целия гр. Перник, както и околните села.

 

Осигуряваме отлично качество на услугата и големи скорости на сваляне и качване на информация.

При аварии или технически неизправности екипът ни успява да реагира бързо и качествено да отстрани възникналите проблеми в рамките на 1-2 часа. Това ни прави безспорен лидер в доставката на Интернет в посочените райони!

Цени и покритие на локална безжична мрежа в обл. Перник

 

Безжичната ни високоскоростна мрежа покрива целия район на пернишките квартали Караманица, Куциян, Калкас, Промишлената зона, както и селата Кладница, Боснек, Чуйпетлово, Кралев Дол и Мърчаево.

 

Освен тези села покритие с високоскоростен безжичен интернет имаме в гр. Радомир и в селата Жабляно, Егълница, Дебели Лаг, Извор, Кленовик, Житуша, Жедна, Касилаг, Кондофрей, Чуковец, Негованци, Бобораци, Прибой, Беланица, Стефаново, Друган, Долна Диканя, Горна Диканя, Дрен, Гълъбник и др.

 

Безжичната ни мрежа осигурява отлично качество на услугата и големи скорости на сваляне и качване на информация. Характерно за нея е, че е устойчива на капризите на времето, не се влияе от гръмотевичната активност и предоставя висока надеждност на достъпа в 99.9% от времето. 

 

Ценова листа

Ubiquiti Networks, Inc., и неговите филиали не са отговорни, и не носят никаква отговорност, за предоставянето на всички услуги. Появата на всяко лого или позоваване на Ubiquiti Networks не е гаранция за всяка услуга или компания. Ubiquiti, логото на Ubiquiti и Ubiquiti Networks са регистрирани търговски марки или търговски марки на Ubiquiti Networks, Inc. или нейните филиали в САЩ и други страни.