top of page

За нас

Ние сме първата WISP (Wireless Internet Service Provider) компания в България.

 

Използваме най-модерната фиксирана безжична широколентова технология за да доставим високоскоростен Интернет със същата висока скорост, която предлагат и традиционните Интернет доставчици, но за разлика от тях ние доставяме услугата без да използваме заровени в земята кабели.

Най-често малка антена се поставя на подходящо място във вашия дом или офис и тя се свързва директно с предавател, който се намира наблизо. За разлика от технологията, която използват мобилните оператори, безжичната комуникация между вашия дом или офис и предавателя на доставчика се осъществява през фиксирана безжична връзка. Това предотвратява прекъсването на потока от данни, което се получава при използването на мобилни телефони когато се презакачат от една клетка към друга. Затова авторитетното списание PC World казва, че компаниите като нашата са бъдещето на Интернет услугите.

 

Така че, поздравяваме ви с "Добре дошли в света на Интернета, който никога не спира"!

 

 

Сега вече вие имате нова възможност за избор. Вашата свързаност с Интернет е от най-голямо значение за нас!  С нас няма да ви се наложи да чакате за високоскоростен Интернет, благодарение на възможностите, които ви дава фирмата ни за връзка със световната мрежа - най-бързо разрастващата се високоскоростна безжична мрежа в света!

 

Фирмата ни е основана през 2007 г. и е доказала качествата си на пазара на Интернет базираните услуги! Ние предлагаме надеждност, устойчивост, бързина и разумни цени.

 

Притежаваме лиценз за осъществяване на дейността си, който можете да прочетете тук.

 

 

БЪДЕЩЕТО НЕ МОЖЕ ДА ЧАКА!

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТОВНАТА МРЕЖА НА UBIQUITY NETWORKS!

Интернет, област Видин, безжичен, бърз, евтин
Интернет, област Видин, безжичен, бърз, евтин
Интернет, област Видин, безжичен, бърз, евтин
bottom of page