top of page

Услуги

Wi-Fi е технология на безжичната локална мрежа (RLAN). Била е разработена, за да бъде използвана от преносимите изчислителни устройства, като преносими компютри, в локални мрежи (LAN), но сега все повече се използва и за други услуги, включително Интернет. Безжичната ни мрежа е от последно технологично поколение и предлага покритие почти навсякъде в Областите София, Видин и Перник. Технологията, която ползваме, осигурява широколентов безжичен достъп до Интернет на големи разстояния със скорости до 100 мбит/сек., която не се влияе от лошите атмосферни условия и гръмотевични бури. Непрекъсваемостта на тази услуга доближава рекордните 100%!

“Най-добрият Интернет е този, който го има!”

Шансовете ви да имате непрекъсната връзка със света, независимо от лошите атмосферни условия и гръмотевична активност са в десетки пъти по-големи ако ползвате безжичната ни мрежа!

Ако ви е писнало от честите прекъсвания на интернет връзката при лошо време. Ако постоянно сменяте изгорели рутери или дънни платки на компютрите си - широколентовата ни безжична мрежа ви предлага най-доброто, от което се нуждаете. За дома, за бизнеса, за всички.

Връзката с Интернет се осъществява директно, с помощта на кабел, свързващ другите компютри в мрежата с вашият собствен компютър или рутер.

Наред с безспорните си предимства този метод на свързване има някои недостатъци, които е необходимо да знаете преди да вземете решението си за свързване по този начин. Недостатъците са лесна уязвимост от електромагнитни смущения и при гръмотевични бури, както и опасност от повреждане на свързаните с кабел компютри и мрежови компоненти

Видеонаблюдението (CCTV) е изцяло хомогенна среда за предаването на видео сигнал, до  крайни архивиращи устройства, до контролен център, както вече и на вашия мобилен телефон.

Извършва се с охранителна, наблюдателна или информационна цел.

Най-важното при  изграждането на система от камери за наблюдение е като крайно устройство което може да е  професионален цифров видео рекордер (NVR) с възможност за запис за доста дълъг период от време, възможност за засичане и сигнализиране при движение, възможност за отдалечено видеонаблюдение, наблюдение в реално време (и от мобилен телефон), запис на звук.

bottom of page