top of page

Когато неволята не помага...


Практика в нашата ежедневна дейност е държавата и общините въобще да не ни съдействат да доставяме Интернет услуги. Особено в случаите, когато потенциалните ни клиенти са разположени в отдалечени и трудно-достъпни местности. Чести са случаите, когато Интернет достъпът на цели населени места зависи от волята на един-двама бездушни чиновника. На тях не им пука за вашата изолация от света. Нито пък за бедите, сполитащи дребния и среден бизнес без така необходимата широколентова Интернет връзка. Какво е спасението в такива случаи?

Когато неволята не помага - трябва да си помогнем самите ние. Не са един и два случаите в нашата практика, когато хора от отдалечени населени места се обединяват в името на Интернет и сами изграждат инфраструктурата за да го получат. С нашата логистична помощ, разбира се. По-долу на снимката виждате един пример за това. Пилон с монтирано електро-захранване от слънчеви батерии ще приюти съвсем скоро наша антена и ще осигури висококачествен Интернет достъп до едно откъснато от цивилизацията, но приказно красиво място! Благодарение на хората - наши бъдещи клиенти!

За жалост - нещата в България все още се случват, не благодарение, а въпреки усилията на общините и държавата! Изцяло в следствие на частната инициатива и съюза между частните фирми и гражданите в нашата сфера на дейност. За което сме им благодарни!

 


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page