top of page

Предстоящо повишаване на цената на Интернет услугите в Област Видин

Уважаеми абонати на Интернет услугите ни,

Непрекъснатото повишаване на цените на потребителски стоки и услуги през изминалите години се отразява негативно на инфлацията, а оттам и на всеки един от нас.

Високата инфлация означава, че клиентите ни имат все по-големи разходи – от храна до гориво и сметки за енергия и отопление. Няма лесен начин, по който да обявим увеличение на цени, а тази година това е още по-трудно. Въпреки това за нас е важно да сме открити по отношение на предстоящата индексация на месечните такси, която ще предприемем от 1 януари 2024 г. С оглед на тежката ситуация през изминалите две години, вложихме допълнително време и усилия, за да анализираме влиянието на инфлацията и да намерим максимално щадящ за нашите клиенти подход. Вярваме, че стигнахме до най-доброто решение за клиентите, което едновременно с това ни дава възможност да компенсираме увеличените си разходи.

За всичките тези години, през които сте наши клиенти, потребителския индекс на цените е нараснал с около 140%, а сумарната инфлация надхвърля 40%! Този факт съществено влияе на нашите разходи за поддръжка и разширяване на мрежата ни, което неминуемо рано или късно ще се отрази върху качеството на нашите услуги. Повечето телекомуникационни оператори повишиха цените си още в началото на 2023 г. Но ние, като лоялен Ваш партньор, решихме да изчакаме до края на годината.

В тази връзка бих искал да Ви уведомя, че от 01.01.2024 г., цената за достъпа до Интернет по Вашите абонаменти ще се увеличи с 25%. Така, макар и частично, ще се покрие нивото на инфлацията. Тази промяна касае само клиентите на промоционална месечна такса от 19.90 лв.

Заедно с това, като знак на добра воля, ще повишим и максимално достижимата скорост за достъп до Интернет!


Вярвам, че ще оцените положително нашите усилия да Ви предоставим качествената услуга, която заслужавате и ще ни извините за наложилото се не по наша вина повишение на цените!

 

31 Октомври 2023 г. С уважение: Екипът на "Ай Ти Мания" ЕООДComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page